Parasta huolenpitoa taloyhtiöllenne

Teemme työmme huolellisesti asukkaiden toiveet huomioiden. Hyvällä huolenpidolla voidaan vaikuttaa merkittävästi kiinteistön elinkaaren pituuteen sekä asumisviihtyvyyteen.

Isännöintipalvelut

Hoidamme taloanne huolellisesti ja otamme toiveenne sekä taloyhtiönne tarpeet huomioon. Voimme vaikuttaa asuinviihtyvyyteen, ylläpitoon sekä taloyhtiön elinkaareen oikea-aikaisilla saneerauksilla ja kumppanivalinnoilla esimerkiksi kiinteistöhuollon puolelta. Se mikä on tärkeintä teidän taloyhtiöllenne, on tärkeintä myös meille.

Hallinnolliset tehtävät

Hoidamme ammattitaidolla ja sujuvasti taloyhtiökokoukset joko toimistomme kokoustiloissa tai paikan päällä taloyhtiössä. Hallinnollisiin tehtäviin kuuluu myös asianmukaisesti hoidetut ilmoitusvelvollisuudet viranomaisille sekä sopimusasioiden hoito.

Taloudelliset tehtävät

Saat meiltä vankkaa ammattitaitoa taloussuunnitteluun, kirjanpitoon sekä vastikevalvontaan. Taloyhtiön perusasioita on hyvin hoidettu talous. Taloussuunnittelussa pyrimme huomioimaan vuoden kulut mahdollisimmat tarkasti ja avoimesti, jotta vältytään ylimääräisiltä kuluilta.

Tekniset tehtävät

Vuosien kokemuksella hoidamme laajatkin saneeraukset taloyhtiön etujen mukaisesti. Osakkaiden auttaminen ja neuvominen myös huoneistoremonteissa on meille arkipäivää. Oikea-aikaisesti toteutettavat saneeraukset pitävät kiinteistön arvon oikealla tasolla.

Vuokrauspalvelut

Hoidamme myös eläkeläisille tarkoitettua Lasten ja Vanhusten säätiön Oulun Antinkartanon asuntovuokrausta. Asuntoja vuokrataan sitä mukaa kun niitä vapautuu ja Oulun kaupunki hyväksyy tai hylkää asukkaan hakemuksen ja liitteiden perusteella. Tulosta hakemus tästä ja toimita se allekirjoitettuna hakemuksessa mainittuun osoitteeseen tai sähköpostitse.

Lisätietoja numerosta 044 3099 922.

Kohteessa on jatkuva haku ja soittelemme hakijoille, kun huoneistoja mahdollisesti vapautuu.

Lataa asuntohakemuslomake tästä.

Katso tarkemmat tiedot isännöintitehtävistä.
Katso myös isännöintipalvelujen yleiset sopimusehdot.
Lataa asunto-osakeyhtiön minihuoltokirja.
Lataa kylpyhuoneen remonttiohje.
Lataa asunto-osakeyhtön vastuunjakotaulukko.