Parasta huolenpitoa taloyhtiöllenne

Teemme työmme huolellisesti asukkaiden toiveet huomioiden. Hyvällä huolenpidolla voidaan vaikuttaa merkittävästi kiinteistön elinkaaren pituuteen sekä asumisviihtyvyyteen.

Henkilökunta

Alla löydät henkilökuntamme suorat yhteystiedot. Vastike- ja maksuasioissa voit olla suoraan yhteydessä Sallaan ja muissa asioissa Janneen ja Artoon. Ilmoitukset ja asiakirjatilaukset hoituu helposti myös lomakkeella tai suoraan sähköpostitse.

Janne Väyrynen

Yrittäjä, Toimitusjohtaja,
Tekninen isännöitsijä
IAT + PerusTEK™ nro 441076

044 309 9922
janne@oik.fi

Salla Moilanen

Kiinteistöassistentti, isännöitsijä
Tradenomi, IAT

040 5411 535
salla@oik.fi

Arto Karjalainen

Isännöitsijä
IAT

045 1311 699
arto@oik.fi

Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet tähän meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä. Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Yksiselitteisesti osakkaan vastuulla. Muista käyttää valtuutettua sähköliikettä / putkimiestä asennuksissa. Jääkaapin sekä astianpesukoneen alle tulee laittaa vuotokaukalo.

Taloyhtiön vastuulla, poislukien bideesuihku. Muista ilmoittaa heti mahdollisista vuodoista / vioista.

Trampoliinin voi asentaa taloyhtiön alueelle, mutta kunnossapitovastuusta kannattaa sopia esimerkiksi isännöintitoimiston / hallituksen kanssa. Mikäli puutteita havaitaan, tulee käyttö kieltää kunnes laite on kunnossa.

Trampoliinia on käytettävä turvallisuusohjeiden mukaan. Ohjeissa on määritelty mm. hyppijöiden määrä (yleensä yksi kerrallaan) sekä painorajoitus. Vanhempien pitää valvoa, että lapset noudattavat ohjeita.

Jos osakas ostaa itse trampoliinin taloyhtiön tontille, siitä pitää sopia taloyhtiön kanssa. Taloyhtiö voi kieltää asian. On myös hyvä muistaa, että trampoliinia voivat käyttää myös taloyhtiön ulkopuoliset lapset.

Ota yhteyttä

Alla olevalla lomakkeella voit ottaa yhteyttä tai antaa palautetta / kehittämisideoita.